Doprava a platba

 

 

 

79,- Kč

Zásilkovna je sice nejlevnější co se týká dopravy, ale berte na vědomí, že Zásilkovna odmítá přepravovat křehké zboží a v případě poškození zásilky (sklo) za ní nenese žádnou odpovědnost. Pokud si tedy zvolíte tenhle typ dopravy, berete na vědomí, že poškozenou zásilku ze strany dopravce nelze reklamovat. 

 

 

 

 

 

 

 

159,-Kč

Vaše zásilka by měla být připravena k vyzvednutí již následující pracovní den po podání na zvolené pobočce. Na možnost vyzvednutí budete informování SMS nebo e-mailem. Balík je pojištěný a opatřený etiketou ,,křehké zboží". Tenhle způsob doručení je vhodný pro veškeré skleněné/křehké zboží! Balík je vždy objemnější než samotný produkt, který si zakoupíte. Sklo je nutné důkladně probalit, aby dorazilo v pořádku.

 

 

 

 

 

 

179,- Kč

Jedná se o doručení balíku na vaši adresu. Balík je pojištěný a opatřený etiketou ,,křehké zboží". Tenhle způsob doručení je vhodný pro veškeré skleněné/křehké zboží! Balík je vždy objemnější než samotný produkt, který si zakoupíte. Sklo je nutné důkladně probalit, aby dorazilo v pořádku.

 

 

Osobní odběr

Lze využít po předchozí telefonické domluvě u nás v Malhostovicích

0,-Kč

 

Platby 

  • převodem na účet 
  • hotovost při převzetí zboží
  • dobírku u nás nehledejte (špatné zkušenosti)!

 

Created by * at 21.09.2023

Vytvořil: Flexumshop logo FlexumShop.com